TEE KUTEN HANNA: Tartu toimeen ja aloita avoimet ammattikorkeakouluopinnot – JHL tukee opintoja tuntuvasti

26.8.2021

Hanna Laitinen on hyödyntänyt palvelurobotiikan opintoja työssään Monetra Keski-Suomen palveluasiantuntijana (kuva:Motiivi-lehti)

Lähes 500 JHL:n jäsentä on tarttunut tilaisuuteen ja kehittänyt ammatillisia valmiuksiaan ja työelämätaitojaan avoimen ammattikorkeakoulun verkkokursseilla. Nyt se on helpompaa kuin koskaan, sillä liitto maksaa 75 prosenttia kurssimaksuista.

Työpaikan robotiikkapajaan osallistuminen oli alkusysäys laukaalaisen Hanna Laitisen, 42, avoimen ammattikorkeakoulun verkko-opinnoille. Sopiva opintokokonaisuus Palvelujen robotisaatio löytyi Karelia ammattikorkeakoulusta.

Laitinen työskentelee palveluasiantuntijana Monetra Keski-Suomi Oy:n palkanlaskennassa. Lisäksi hän toimii työpaikan luottamushenkilönä.

– Juuri nyt haemme nykyisistä toimintatavoista työtehtäviä, jotka koodataan ohjelmistorobotin tehtäväksi. Automatisoinnin ja digitalisoinnin ansiosta säästyy palkanlaskijoiden tarkastustyötä ja vapautuu aikaa asiantuntijatyöhön, hän kertoo.

Lue lisää luottamushenkilömme Hannan ja muiden kokemuksia opiskelusta Jäsenlehti Motiivin verkkosivuilta: 

https://motiivilehti.fi/lehti/artikkeli/tee-kuten-karri-kati-ja-hanna-tartu-toimeen-ja-aloita-avoimet-ammattikorkeakouluopinnot-jhl-tukee-opintoja-tuntuvasti/