#Painavasyy-lakot viikolla 50

11.12.2023

Lakkopäivystyksen puhelinnumero ja päivystysajat löytyvät jäsenviestistä. Jos et ole saanut viestiä vaikka olet töissä jossakin alla mainituista työpaikoista, tarkista ensin sähköpostisi roskapostikansio. Tarkista myös omaJHL:stä, että sähköpostiosoitteesi ja muutkin tietosi ovat oikein. Viime kädessä ota yhteyttä lakko@jhl.fi.

Poliittiset työtaistelut koskevat työvuoroja, jotka alkavat torstaina 14.12. klo 00:01 ja 23:59 välisenä aikana alla mainituilla työpaikoilla.

Lisäksi JHL julistaa samoilla työpaikoilla ylityö- ja vuoronvaihtokiellon sekä tilapäisen siirron kiellon ajalle 11.−14.12.2023. Tilapäisen siirron kiellon tarkoituksena on estää tilanteet, joissa työntekijöitä siirretään esimerkiksi henkilöstövajauksesta johtuen eri työskentelypaikkoihin. Kielto tarkoittaa, ettei JHL:n jäsentä voida siirtää työskentelypaikasta toiseen tai työtehtävästä toiseen. Kaikista näistä siirroista kieltäydytään työtaisteluun vedoten.

  • Jyväskylän kaupunki: liikuntapalvelut, kaupunkirakennepalvelut
  • Jyväskylän yliopisto
  • Saarijärven seudun ravitsemispalvelut SaaSeRa Oy
  • Jämsän ateria- ja puhtauspalvelut Oy.

Lisätietoa poliittisesta työtaistelusta JHL:n painava syy-sivuilta https://www.jhl.fi/ajankohtaiset/painava-syy-nyt-on-sinun-aikasi-toimia/