KOKO PERHEEN JÄSENTAPAHTUMA HIMOKSELLA 9.9.2023

14.6.2023

JHL Sisä-Suomen aluetoimisto järjestää koko perheen jäsentapahtuman Himoksella 9.9.2023 klo 10-14!
Ilmoittaudu mukaan osoitteessa: https://www.lyyti.in/himos2023
Viimeinen ilmoittautumispäivä on 13.8.
Tapahtuman avaa liiton puheenjohtaja Päivi Niemi-laine tervehdyksellään. Ihastuttavat alpakat ovat paikalla nauttimassa rapsutuksista, kärryajelulle pääsee ponien kyydissä ja paikalla on myös paloautoesittely. Lisäksi lapsille tarjolla paloautopomppulinna, kasvomaalausta ja askartelua!
Kilpailuhenkeä pääset nostattamaan tietovisailun merkeissä, mölkkykisassa taikka onkikilpailussa (muistathan ottaa oman ongen ja syötit mukaan). Kilpailuille tuttuun tapaan tarjolla on kasa erilaisia palkintoja!
Nälän yllättäessä tarjoamme lounaan Tupa & Kitchen Barissa, muistathan ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittaa mahdolliset ruoka-allergiat.

JHL nuoret järjestävät nuorille jäsenille (35v. ja alle) myös omaa ohjelmaa. joka on:
Viiden rastin joukkuekisa KLO 12–13.30

  • Jousiammunta
  • Lankkusuksihiihto
  • Sokkotehtävä
  • Labyrintti
  • Mönkijän peruutus


lmoittautuminen erikseen tästä:
https://www.lyyti.fi/reg/himosnuoret
⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠
Himoksen koululle saapuu liuta eri tuotteiden esittelijöitä ja Himos Parkin kentällä on Volvo Amazon treffit  klo 12–16, joten hienoja vanhoja autoja voi piha-alueella ihailla tuona päivänä veloituksetta myös.
Yhdistyksemme jäsenille perheineen ilmainen linja-autokuljetus Jyväskylästä. Ilmoittaudu mukaan ilmaiseen meno-paluu kyytiin 10.8 mennessä s-postilla tuula.jhl103@gmail.com (ilmoita montako henkilöä lähtee bussikuljetukseen)
Himoksella tavataan, tervetuloa paikalle sankoin joukoin!